Vårt eget märke, skapat för dig som älskar nordisk stil och design. Det här är glasögonen för dig som längtar efter solen hela vintern. Vi har bågarna som är perfekta till den första koppen kaffe i vårsolen, bågarna som skyddar dina ögon under den mest glittrande seglingsdagen och bågarna som passar till den stickade tröjan när du promenerar hem i höstsolen. I Norr-kollektionen hittar du läsglasögon, optiska bågar och solglasögon. Alla solglasögon har polariserande glas för att skydda känsliga ögon och för att ta bort reflexer när du är vid vatten. Norr hjälper dig att uppskatta de små sakerna i livet och sätta en guldkant på varje ögonblick.
Genomtänkt skönhet. Denna karismatiska smyckesdesigner har designat solglasögon och vanliga glasögon under eget namn ända sedan 2002. Efva Attlings bågar bärs som smycken – vackra, sofistikerade och skapade av en kvinna som ser glasögon som ett sätt att uttrycka sitt inre jag. Elegant eller djärvt? Valet är ditt.
Tiger of Sweden grundades 1903 i Uddevalla, av skräddarna Markus Schwarmann och Hjalmar Nordström. Det är ett märke för klassiska herrkläder. Tiger of Sweden började under 90-talet utveckla kostymer som attraherade den unga innerstadspubliken.
Under mottot LOOK GOOD WHILE DOING GOOD (se bra medan du gör bra) designar monkeyglasses® hållbara glasögon för den medvetna konsumenten. Varje båge är omsorgsfullt utformad för både miljön och människorna som är inblandade i produktionen. "LOOK GOOD ... Alla monkeyglasses® glasögon är handgjorda och använder endast 266 gram CO2 i produktionen av ett par glasögon. De flesta monkeyglasses® är tillverkat av bionedbrytbara material såsom bommulsacetat bestående av 95% bommulsblommor. monkeyglasses® team är mycket fokuserad på noll avfall, och allt avfall från produktionen av glasögon göras till smycken, och kommer i vägen nytt liv. 2016 fick monkeyglasses® ett av världens största och mest inflytelserika designpriser Silver A 'Design Award i kategorin A' Sustainable products, projects and Green Design 2016. ... WHILE DOING GOOD" monkeyglasses® är mycket passionerade om att stödja savetheorangutan.org, en organisation som arbetar för att hjälpa de tusentals vilda orangutanger tillbaka till naturen, som varje år är offer för förstörelsen av deras hem i regnskogen i Borneo. Men det är inte bara de vilda orangutangerna som behöver vår hjälp. Personer med mindre resurser över hela världen också behöver glasögon. monkeyglasses® hjälper till att samla in kasserade glasögon till ett center i Trivandrum, Indien, där gamla glasögon blir levande och ger stor glädje igen.
Sedan Levi Strauss år 1873 uppfann jeansen, har Levi's® jeans fångat människors fantasi och lojalitet i flera generationer. Levi’s® kollektion med jeans, kläder och accessoarer kan hittas i mer än 110 länder. Levi's ger möjlighet till människor i hela världen att uttrycka sin egen personliga jeansstil. Levi’s® jeans är skräddade av det bästa tyget. Tillverkade med omsorg och expertis. Designade för att hålla länge. Vi skapade jeansen och vad det innebär att använda dem. Välkomna till Levi's® YOU WEAR JEANS. YOU LIVE IN LEVI'S®.
Blåkläder är synonymt med riktigt funktionella och snygga arbetskläder, som inte någon blir besviken på. Dessutom är Blåkläder det största varumärket av skyddskläder i norra Europa. Fram till nu, har Blåkläder skyddat hela dig, förutom ögonen. Men detta blir det nu ändring på, från och med våren 2017 kommer D&Company och Blåkläder tillsammans utveckla en helt ny linje av skyddsglasögon. Du kommer att hitta dem tillsammans med Blåkläders övriga utbud, i din vanliga butik, men även hos din lokala optiker.
Adlens grundades av James Chen 2005 för att hantera det behovet av att kunna korrigera synen i utvecklingsländerna och att utveckla kommersiella tillämpningar inom tekniken för linser variabel fokus.